Vragen? Mail naar owee@delftschestudentenbond.nl!

Studie

De DSB is een studentenvereniging, dus iedereen die er lid is, is net als jij ook gewoon met studeren bezig. Er wordt altijd ingespeeld op het programma van de TU Delft en hogescholen. Zo zijn grote evenementen en feesten vaak net na de tentamenweek.

Daarnaast kan de DSB juist een erg positieve invloed hebben op je studieresultaten. Je komt gemakkelijk in contact met ouderejaars van jouw studie, die je graag helpen als je ergens vragen over hebt. Regelmatig gaan er groepjes leden samen studeren. Dit is gezellig én motiverend! Wanneer de universiteitsbibliotheek en je faculteit druk zijn kun je ook studeren op de sociëteit. Onze flexwerkplekken zijn de ideale studielocatie: ruime bureaus met extra schermen in rustige ruimtes.

Tot slot is er ook nog onze eerstejaarscommissie die zich actief inzet om jou te begeleiden door het begin van je studententijd. Zij kunnen je helpen als je problemen hebt met je studie, maar staan ook voor je klaar als je bijvoorbeeld moeite hebt met het vinden van een huis.

Slaapplek

Geen zin om na al dat feesten in de OWee met de trein terug naar huis te moeten om de dag daarna weer vroeg op te moeten staan? Slaap dan een mailtje naar owee@delftschestudentenbond.nl om te kijken of we nog plek hebben.

studenten wegwijzer logo

Wil je meer algemene informatie over de DSB, kijk dan eens op deze pagina .
Ook kun je bij Studenten Wegwijzer terecht voor studentenkorting en belangrijke zaken als verzekeringen.