Vragen? Mail naar owee@delftschestudentenbond.nl!
Nog maar 40 dagen tot de Owee!

Inschrijven

Vanwege de coronacrisis zal de OWee er in 2020 iets anders uitzien dan normaal. Hoe dan ook willen wij jullie proberen zoveel mogelijk te bieden om kennis te maken met onze vereniging. Kijk vooral rond op de site!

Je studententijd gaat de mooiste tijd in je leven worden. De DSB helpt je dan ook om het meeste uit de komende jaren te halen. Elke week zijn er drukbezochte borrels waar je met je vrienden een drankje kan drinken en bij kan komen van al het studeren. Ook worden het hele jaar door gave activiteiten georganiseerd. Naar evenementen als de cantus en het gala wordt ver van te voren uitgekeken en die leveren altijd de meest legendarische verhalen op.

De OWee 2020 zal plaatsvinden op een online platform van 14 tot en met 16 augustus. Kijk tijdens de OWee dus goed rond bij alle verenigingen en kom zeker even online langs bij de DSB en vraag naar verhalen van leden! Houd deze site in de gaten voor ontwikkelingen.

Als je als tweedejaars wilt komen kijken, neem contact met ons op, want we zullen van de zomer ook zeker de sociëteit openstellen zover dat mogelijk is binnen de maatregelen.

Wij hebben een introductieperiode waar je aanwezigheid verwacht zal worden. De exacte data zijn voor 2020 nog niet bekend maar probeer ook de laatste twee weken van augustus vrij te houden!

Als je nog vragen hebt of graag met een van onze leden kennis kan maken dan kan dat zeker! Houd onze Instagram in de gaten voor activiteiten of stuur een mail naar owee@delftschestudentenbond.nl dan kunnen we kennismaken en al je vragen beantwoorden!